Niun1
Niun1

ZAKELIJK RIJDEN

Uw bedrijf onderweg op 2 wielen

Zakelijk scooter rijden wordt steeds populairder. NiuScooters biedt een aantal mogelijkheden voor de zakelijke markt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een scooter op naam van de zaak te zetten. Het kan leiden tot verrassende voordelen. (bekijk HIER meer informatie)

Voor ondernemers. Scooter op naam van de zaak

Voor ondernemers is er veel voordeel te behalen door zakelijk scooter te rijden. U bent uitermate mobiel en daardoor snel bij de klant of opdrachtgever. Daarnaast heeft u op een scooter veel minder last van verkeersopstoppingen en kunt u overal gratis parkeren. Bovendien kan NiuScooters de scooter voorzien van uw logo waarmee de scooter ook nog eens als rijdende reclamezuil fungeert, zowel onderweg als voor de deur.

Fiscaal aantrekkelijk

Als u ervoor kiest de scooter op naam van de zaak aan te schaffen kunt u gebruik maken van een aantal interessante fiscale mogelijkheden. Uiteraard heeft u recht op 21 procent BTW-aftrek. Daarnaast zijn alle kilometers vrij en betaalt u geen BPM. Verder is ook de aanschaf van de benodigde kleding binnen redelijke grenzen aftrekbaar. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een helm, kleding en accessoires welke ook gewoon in een leaseconstructie mogen meelopen. 

(bekijk HIER meer informatie)

Scooter van de zaak

Wanneer u een scooter aan een werknemer ter beschikking stelt ziet de Belastingdienst alleen de waarde van het privégebruik in het economisch verkeer als loon.

Dat wordt als volgt berekend: het aantal privékilometers vermenigvuldigd met de werkelijke kilometerprijs en verminderd met de eigen bijdrage van een werknemer voor het privégebruik. Woonwerkverkeer is net als op vier wielen per definitie zakelijk.

Bedrijfsscooter

De scooter van de zaak wordt steeds populairder. Maar er zijn ook prima mogelijkheden om bij u bedrijf standaard één of meerdere scooter voor algemeen gebruik in te zetten. Het gebruik van een scooter voor bijvoorbeeld boodschappen, een afspraak in de stad of klant- en leveranciersbezoek is een prima manier om de bedrijfskosten terug te dringen.

Geen bijtelling

Het is goed verdedigbaar dat de bedrijfsscooters zonder significante privékosten ter beschikking worden gesteld. Uiteindelijk zal ook de Belastingdienst niet snel denken dat een werknemer, in werktijd en los van woon-werkverkeer, flink wat kilometers op de scooter aflegt voor privétrips.

Niun1
Niun1

Mail ons

Contactgegevens

* Verplichte velden

Niun1
Niun1

 

2 artikel(en)

per pagina

  • NIU N1S Elektrische Scooter

    € 2.995,00
  • NIU M1S Elektrische Scooter

    € 2.499,00

2 artikel(en)

per pagina